February 23, 2012

Plusine ICT kiest voor TCN Data Hotels

Vanwege een jarenlange positieve ervaring met TCN Data Hotels heeft Plusine ICT besloten om haar datacenter onder te brengen bij Data Hotel Groningen.

Plusine heeft hiervoor een vijfjarige overeenkomst gesloten met TCN Data Hotels voor een totaalverbruik van 120 KW.

Henk Pomper, Algemeen Directeur van Plusine ICT, vertelt: “Door het onderbrengen van ons datacenter bij TCN kunnen we, door de 24/7 aanwezigheid van bewaking, een veilige data-opslag garanderen. TCN speelt snel en accuraat in op specifieke wensen en toont de noodzakelijk flexibiliteit, wanneer de situatie daarom vraagt.”
Saskia van Bohemen CEO van TCN Data Hotels zegt hierover: “Betrouwbaarheid is de basis van onze Data Hotels. Met een betrouwbaarheid van 99,9999% over de afgelopen tien jaar kunnen we zeggen dat onze datacenters tot de absolute top behoren. We zijn dan ook blij dat Plusine deze betrouwbaarheid onderschrijft door de housing van het voor Plusine ICT uiterst belangrijk platform aan ons toe te vertrouwen.”

Plusine ICT gebruikt voor haar shared services een hoog vermogen per vierkante meter. TCN is bij uitstek in staat om naast het noodzakelijke vloeroppervlak de benodigde energie en koel- en datacapaciteit te leveren. Gecombineerd met de professionele instelling van TCN medewerkers en de ISO27001 certificering, maakt dit TCN voor Plusine ICT tot een gewaardeerde partner. Mede door deze samenwerking kan Plusine ICT kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlening leveren.

« Back to news
TCN Data Hotel Groningen