July 24, 2012

Green Spread InEnergie B.V. huurt tien werkplekken in Energy Club

Vanaf half september huurt Green Spread InEnergie B.V. tien werkplekken (180 m²) en tien parkeerrechten in de Energy Club op Arnhems Buiten.
Green Spread is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties adviseert over het terugdringen van het energieverbruik en het ontwikkelen en exploiteren van duurzame energie. De organisatie levert financiële en organisatorische knowhow aan overheden, bedrijven en particulieren.

Green Spread is een jonge, energieke en ambitieuze organisatie die uitstekend past bij het profiel van de Energy Club. De Energy Club wil graag kleinere, maar vooral innovatieve partijen uit de energiesector aan zich binden en samenwerking en kennisdeling tussen die partijen faciliteren en stimuleren. De samenwerking tussen de organisaties in de Energy Club en gevestigde partijen als DNV KEMA, DEKRA, TenneT en NRG moet zorgen voor nieuwe initiatieven en innovatie in de sector.

Energy Club, Arnhems Buiten
De Energy Club is een open werkomgeving waar vooral kleine en middelgrote organisaties uit de energiesector elkaar ontmoeten, (samen)werken en vergaderen. De Energy Club start in september met 65 werkplekken, maar heeft de ambitie om binnen twee jaar naar 200 werkplekken te groeien. De Energy Club is gevestigd in gebouw H01/H02 op Arnhems Buiten.

« Back to news