Novenber 7, 2012

TCN verhuurt 600 m² kantoor- en logistieke ruimte aan DSV

Een van de gebouwen van de voormalige Rijks Luchtvaart School op het voorterrein van Groningen Airport Eelde, sinds 2003 in bezit van TCN Groningen, is de afgelopen maanden herontwikkeld. Het gebouw (oorspronkelijk een gymnastieklokaal) is herontwikkeld tot 400 m² kantoorruimte en 200 m² logistieke ruimte, en zal de komende zeven jaar worden gehuurd door DSV Air & Sea B.V. TCN Groningen heeft voor de realisatie en financiering van deze herontwikkeling samengewerkt met Rijkens Staal- en Systeembouw uit Leek.

Rijkens Staal- en Systeembouw heeft gezorgd voor de realisatie van de herontwikkeling van dit monumentale gebouw. Na de oplevering op 1 november 2012 heeft DSV het pand in gebruik genomen. DSV Air & Sea B.V. is een internationale dienstverlener op het gebied van laad-, los- en overslag activiteiten voor de luchtvaart en doet ook aan vrachtbemiddeling.

Het gebouw staat op een terrein van twee hectare. Op dit terrein staat een vijftal gebouwen dat als ensemble inclusief de terreininrichting in 2010 tot provinciaal monument is verklaard.

« Back to news